OmBrf. Glashuset

Välkommen till

Brf. Glashuset

Söker du ett modernt boende med en exklusiv inramning? Vill du ha nära till city, högskolan och salta bad på Östra stranden? Uppskattar du en rymlig balkong med plats för umgänge?  Då är Brf Glashuset någonting för dig.

AF Bygg Syd uppför 54 yteffektiva lägenheter i fastigheten som kommer utgöra ett nytt landmärke för hela stadsdelen. En stor glasfasad ramar in innergården nedanför lägenheterna som är fördelade på två punkthus om vardera fem våningar. På så sätt skapas här en avskärmad och rogivande utemiljö. Standarden är hög, både exteriört och interiört. Arkitekten har skapat moderna och tidlösa lägenheter där funktion och kvalitet möter design och estetik.

Inflyttning beräknas till våren 2018. 

Samtliga lägenheter kommer vara genomgående med ljusinsläpp från båda håll. Från innergården når man lägenheterna via trapphus/hissen upp på loftgångarna. Det finns möjlighet att ha uteplats både på den egna balkongen och på andra sidan lägenheten på loftgången. Mot Laholmsvägen kommer det också att finnas gemensamma uteplatser på varje våningsplan.

Tvårumslägenheterna är mycket välplanerade på 50 respektive 55 kvm. Detsamma gäller för treorna som finns i två olika storlekar, 70 samt 79 kvm. Samtliga bostadsrätter har stora balkonger på mellan 12 och 18 kvm beroende på lägenhetsstorlek. Översta våningen är indragen och rymmer sex terrasslägenheter om 79 kvm vardera. Terrasserna på dessa är väl tilltagna och är drygt 43 kvm stora.

Källaren tillhandahåller bla förråd, cykelförråd samt en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet.