FaktaOm bostäderna

Fakta

Om bostaden

Pdf med rums- och byggnadsbeskrivning.

Ladda ner

Standardbeskrivning

Ladda ner

Byggnadssätt


Fasaden är delvis betong och delvis träbeklädd. Balkongerna och terrasserna utrustas med glasräcken. Treglasfönster.

TV/Internet


Fiber från Halmstad Stadsnät. Var och en måste själv köpa tjänst med tv/internet.

Allmänt


Län: Halland

Kommun: Halmstad

Område: Centrum

Omgivning


Kvarteret ligger centralt på Öster, alldeles intill Nyhems torg. Här finns det mesta du behöver som t.ex. apotek, matvarubutiker, vårdcentral, gym, restauranger, kemtvätt etc. Närmsta större köpcentrum är Eurostop. Du har nära till arenahallen/badhuset och biblioteket. Dessutom finns hela citys utbud av butiker på gångavstånd. Det finns gott om skolor i närområdet. Några av dessa är Högskolan i Halmstad, Nyhemsskolan (åk1-5) samt Sturegymnasiet.

Om föreningen


Två punkthus uppförs med loftgångar mot innergården. Husen är fem våningar höga och samtliga lägenheter har balkong. Översta våningen är indragen och består av terrasslägenheter.

Gemensamma utrymmen: Föreningen kommer att ha ett gemensamt mötesrum alt. övernattningslägenhet i källaren. Dessutom finns här förråd till varje lägenhet och gemensamma cykelförråd.

Parkering: Det kommer att finnas ett antal parkeringsplatser utanför huset. Vissa av dessa kommer att vara möjliga att hyra.

Kommunikationer


Här har du nära till det mesta. Gång- och cykelavstånd till city, bussförbindelserna är utmärkta och tågstationen ligger med fem minuters promenadavstånd. Med bil tar du dig ut till motorvägen på ca fem minuter. Närmaste badstrand, Östra stranden, ligger några minuter bort med cykel eller bil.